PROFESSIONELE KEUKEN

PROFESSIONELE KEUKEN

Een nieuwe standaard in groenten en fruit

  • Dé strategische AGF-partner voor gastronomisch leveranciers
  • Dagelijks directe inkoop aan de bron en bij een aantal key-suppliers
  • Marktkennis en gedegen productspecialisten
  • Totaalassortiment waarin kwaliteit, prijs en innovatie samenkomen
  • De rechterhand van de professionele keuken
  • Innovatieve concepten vertaald vanuit trends en ontwikkelingen
  • Een uniek gastromerk speciaal voor de professionele keuken

Elke dag verse zakenkansen
Op het gebied van groenten en fruit is Sous Fresh dé servicepartner en leverancier van foodservicebedrijven. Jaarrond voorzien we u van versproducten van constante kwaliteit. Altijd op tijd, perfect vers en tegen uiterst competitieve prijzen. Dankzij onze dagelijks directe inkoop bij een aantal key-suppliers lokaal en wereldwijd houden we maximale grip op de kwaliteit, prijs en continuïteit. Voor u betekent dat: betrouwbare levering in exact de hoeveelheid die u wenst, van samengestelde pallets tot grote volumes. Kortom, de AGF-partner voor gastronomische leveranciers.

Gastronomische inspiratie
Uw klant, de professionele keuken, vraagt meer dan alleen de mooiste groenten en fruit. Meerwaarde waar we graag samen met u invulling aan geven. We helpen u om continu in te spelen op trends en ontwikkelingen. Met innovatieve producten, nieuwe smaken en gastronomische concepten geeft u úw klanten de ingrediënten in handen voor steeds weer nieuwe gerechten en toepassingen. Er kan zoveel meer met groenten en fruit! Het is onze passie om u naast ons betrouwbare basisassortiment op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving te bieden waarmee u blijft verrassen, prikkelen en inspireren.

Sterke merken, culinaire inspiratie
Met ons unieke gastro-merk Sous Fresh “Chefs Inspiration” en de overige huismerken Aroma, Eminent en Discovered bieden we u een hoogwaardig totaalassortiment. Het is onze passie om op alle mogelijke manieren een verrassende versbeleving te bieden waarmee u de professionele keuken blijft verrassen, prikkelen en inspireren.

Uw strategisch partner
Heeft u zelf nog weinig kennis van groenten en fruit? Dan vindt u in Sous Fresh de strategische kennispartner voor uw assortimentsverbreding. We leveren niet alleen de AGF-producten die u nodig heeft, maar ook de expertise ten aanzien van doorlooptijd, houdbaarheid, opslag en verwerking.Wilt u meer weten over Sous Fresh, onze meerwaarde en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bekijk onze producten of neem direct contact met ons op. Bel +31 (0)77 323 02 30 of mail naar info@sousfresh.com, dan maken we snel een afspraak.